Sundsvall.

Va i Sundsvall idag igen. Det börjar bli lite som en vana. Har åkt ner ungeför varje vecka i två år nu. Ja, fråga mig inte vad vi gör där nere. För det är väl självklart? Vi handlar! Som alla andra "vanliga" människor gör när dom åker till Sundsvall.

Okej, visst. Ibland kanske vi handlar lite för mycket. Fast vadå? Sånt måste man unna sig ibland också.

Idag fick jag i alla fall en ny väska, eftersom jag är bankrutt, haha. Dessutom fick jag nya senskydd, bakbensskydd & boots till Ackemannen. Väldigt snygga, tycker jag i alla fall.




De svarta bootsen! (:

Jailbreak

Hade tänkt att jailbreaka om min iPod touch idag, men icke sa nicke. Letade galet mycket efter de filer jag behövde, men jag hittade dom ingenstans. Det va helt sjukt. Jag sökte även efter dom på nätet, men hittade de verkligen inte. Jag jailbreakade ju den för ett tag sedan, och då hade jag allting på ett och samma ställe lagrat på datorn. Det är alltid så, när man väl behöver sakerna är dom som bort blåsta.

Är det bara jag som är störtförkyld här? Har läst på många bloggar, men ingen har nämt någon förkylning. Så jag kanske är ensam med stopp i näsan och sandpapper i halsen.

År 2008

  • Har jag totalt bytt personlighet. Vändningen kom på sommarlovet tror jag. Eller ja, det började då i alla fall. Från att vara en total fjortis som tyckte illa om dom flesta som jag inte umgicks med och sket helt och hållet i skolan, rent ut sagt. Till en ganska normal tjej med egna åsikter och är snäll mot dom flesta, även fast jag näst intill hatar dom.

  • Har jag bytt umgängeskrets, visst kan man säga så? För jag umågs inte alls med ni vet vilka. Jag insåg att dom inte var ett bra umgänge och att dom inte var bra för min framtid med tanke på hur dom egentligen höll på. Under ytan så är dom inte dom där "små änglarna". Utan dom snackade faktist skit om dom flesta, och det va nog därför jag vart som jag vart ett tag. Måste be om ursäkt till att som jag har sårat före sommaren, ursäktar ni migför att jag va en idiot?

  • Har jag hittat till världens bästa vän, Marre! <3  Hon är verkligen bäst. Hon fick mig att fokusera på skolan och framtiden.

  • Har jag blivit målmedveten och mer fokuserat på framtiden. Har bestämt att jag ska komma in på jurediklinjen efter gymnasiet och utbilda mig till advokat, närmare bestämt åklagare. 

  • Har varit ett riktigt sport år faktiskt. Först hockey, 4 gånger i veckan. Sen fysträning med hockeyn, 3 gånger i veckan. Sedan skaffade vi häst och då vart det att rida 6-7 gånger i veckan samt hockeyträning 3gånger i veckan. Så det har verkligen varit onormalt sportigt. Fast nu i december så slutade jag hockeyn eftersom det vart alldeles för mycket med 2hästar +hockeyn.

  • Har varit ett år med mycket smärta. Det vill säga avramlingar, operationer samt spänningar i tänderna. Ramlat av fyra gånger, var av 2 gånger jag fick traska med kryckor i ca två veckor vardra. Varit med om två operationer inom kort tid, det vill säga inom tre månader. Blindtarmen samt munnen. Har suttit i tandställningen också, så nu väntar 2½år i rent hevete. Eller ja, jag kommer ju få underbart fina tänder sen.

  • Har jag träffat många nya vänner, men har dock förlorat rätt många. Med många menar jag ungeför 4-5 stycken. Sånna som jag har haft jätte bra kontakt med, men sedan har dom bara blåst bort. Så som Mirka, Sandra, Ida D & Ida S. Ett litet bråk sen har ingen av oss tagit sig för med att ta upp kontakten och säga förlåt, vilket jag ångrar bittert i dagsläget.

  • Har jag inte haft så bra komunikation med mina kära Kolbäcksbor som jag borde ha. Har verkligen saknat dom! År 2009 så har jag lovat mig själv att kontakta dom mer. :)


Okej, nu har jag verkligen inte tid till att skriva mer, men det blir säkert någon mer sammanfattning om år 2008 någon dag framöver, för året är ju inte slut än ;)

Konstnärer

Jag har inte förstått hur t.ex Picasso har blivit känd. Han va först med sin egen grej och det är det som gör hans verk så unika, men nu för tiden målar många precis som han gjorde. Det vill säga klottra som ett barn som inte vet vad den ska måla. Och tro det eller ej, men om man är konstnär så måste man vara en djup person.

Om du målar en bild så måste du kunna uttrycka hur du tänkte när du målade, med ord. Och det väldigt bra. T.ex om du målat himel, hav, något träd med en skugga på så kanske det låter så här:

- Himelen representerar glädje i livet, och livet efter detta. Den representerar samtidigt livet i sig. För livet är inte alltid så klart, det finns gråa moln som uppstår i livet ibland, men försvinner med tiden.  Havet kommer med sina djupa gångar, oupptäckta kunskaper och känslor. Ibland är man lugn och solen skimrar på en, men helt plötsligt kan det blåsa upp till storm och man blir ursinnig och får vredesutbrott. Trädet stå för förökning. Vi förökar oss och växer oss stora och förståndiga. Skuggan bakom trädet symboliserar hat och att bakom varje yta finns det hat och förtryck av något slag.

Okej, jag orkade inte skriva mer utan skrev bara lite snabbt så här. Men det är faktiskt sant, alla kända konstnärers verk har en stor berättelse bakom sig. Så om du ser en tavla någon gång, som ser gräslig ut. Tänk då på vad allting symboliserar, så blir målningen genast mycket viktigare och attraktivare.

Sjuk.

Vaknade runt 13.30 idag, fy skäms på mig! Jag va jätte trött eftersom jag inte har kunnat sova ordentligt dom senaste dagarna, är jätte förskyld och jag har stopp i näsan. Det känns verkligen som att jag har två stora korkar uppkörda i varsin näsborre. Halsen gör ont också, precis som att någon slipar med sandpapper där nere i halsgropen. Urch, det är verkligen hemskt. Okej, förlåt. Jag ska inte klaga. Jag har ju inte haft nå feber och är faktiskt på bättringsväg. Fast idag kom hostan på besök, och det gjorde inte saken bättre kan jag lova.

Men nu hade jag tänkt att städa mitt rum. Eller ja, mina rum kanske jag ska säga. Det måste verkligen städas i båda. Tänkte möblera om lite också, om jag orkar. haha,

Cya! :)

Förlåt.

Förlåt så hemskt mycket. Jag har inte haft så mycke tid faktiskt. Har suttit med de nya hörlurarna och nööördat, verkligen nördat musik idag! Ända sedan jag kom hem så har jag lyssnat, mysigt värre. Kom med mjukis byxor, långlinnet och en av mina nya tröjor, hade fixat håret och hörlurarna va på. Och sen hörde jag mamma säga; Du ser ut som en storstadsunge! Jag vart verkligen chockad. Sedan tyckte hon att jag såg bitchig ut, men hallå. Jag? Aldrig! :)


Förresten, för er som undrar hur det går med tjejinnebandylaget så har jag lite uppdateringar.

Vi har folk så att det räcker om dom som har sagt att dom ska börja, börjar om det nu blir nått lag. Det är 15 stycken som har lämnat intresseanmälan, men endast 9 stycken som sagt att dom skulle spela om det vart någe. Men ni som har sagt kanske kan ju åtminstånde överväga tanken att vara med.

Dessutom så kan vi inte göra någonting förren 13dagen, alltså den 6 Januari -09. Men, jag kommer som sagt med fler uppdateringar eftersom.

Juste, vi saknar målvakt! Någon intresserad?

Mellandagsrea

Var ner till Sundsvall idag. Och ja, jag vet att Kevin och hela shudderuttan är där imorgon och det va just därför jag åkte dit idag.

Hittade faktist inte så mycke på rean. Bara två tunikor och smycken, sen köpte jag en annan tröja, och ett linne till normalpris. Det va inte rea på det vill säga. Sen for jag till Media Markt för att köpa Skullcandy Lowrider hörlurar, men då hade dom bara ett par kvar. Knall blåa! Så vi for till Elgiganten istället, och där hade dom massa färger. Hade beslutsångest mellan ljus blå, matt grön och knall rosa. Fast till slut vart det de rosa i alla fall. Mycket nöjd! Fast nu har jag bara 170:- kvar av mina julklappspengar. Men ska're va så ska're va! Eller vad säger ni? (;


Emma Sundqvist!

Hittade några youtubeklipp som min kära vän emma va med i.
Kolla (((:

Kom kamsång.
bdb - popare

Pix





Försenade bilder, men vad gör det?  Vovvarna va ju också med och firade jul!

God jul!

Min julafton har varit helt perfekt! Bästa julen på länge, kanske för att min systerson va med, eller så va det bara för att alla va så himlans söta och trevliga mot varandra. Satt och pratade barndom med mamma & pappa. Det var riktigt roligt.

Pratade om när Emil lindade tråd i hela pappas hobby, och när jag gjorde ballaballa på säbygubben. Haha, minnen säger jag bara!

Var ute hos hästarna idag också och gav dom gotta. Det låter så sjukt mysigt när dom tuggar knäckebröd :')


Så, hur har eran julafton varit? Fått nått roligt? :)

Godjul!

Jag tänkte passa på att önska er alla en trevlig jul nu då. Eftersom jag inte är säker på att jag kommer blogga någonting mer "idag", ska ju umgås med de underbaraste! :) Det vill säga min familj.

Tänkte att jag skulleslänga in ett inlägg innan jag gick och la mig, och då såg jag att det var julafton.

Godjul! <3

Blondinbellas TV-dagbok

Jag har följt det, och gillar det. Det va faktiskt väldigt oförutsägbart. Brukar annars inte gilla "korta snuttar" som egentligen inte handlar om något speciellt alls, förutom hennes liv. Idag skulle hon åka skridskor med sin bästa vänn. Och det såg faktist lite roligt ut.

- Man känner sig som en dum blondin när man inte vet hur man knyter skridskor. Vart ska man dra?

Det va nog det allra roligaste, satt hemma i våra sköna myssoffor och skrattade, alldeles ensam. Någon mer som såg dagens avsnitt? Om man ens kan kalla det avsnitt. Episod kanske? Nej, det är det alldeles för kort för att kallas. Okej, vi säger dagens snutt! Så får det bli. Blondinbellas tv snutt.

Keep it up, Blondinbella!

Sista doppet

Läste på min kära vänn Thereses bilddagbok alldeles nyss och upptäckte att hon hade varit nere vid lianen och badat idag. Det är liksom Kolbäcksån vi snackar om, som inte ens är varm på sommaren då gassande sol ligger på.
Direkt taget från hennes bilddagbok:

"Vi bestämde oss helt plötsligt för att åka ner till lianen och bada xD haha, det va faktist inte så farligt kallt. Men det va lite smådrygt att sparka bort isen;)"


Förlåt Therese, men jag vart faktist lite chockad. Eller ja, väldigt chockad. Trodde att bad sesongen var över för länge sedan. Det va den för mig i alla fall. Det ända stället jag skulle kunna bada på nu är i något badhus.

Hem juva hem.

Kom precis hem från Sundsvall nu. Eller ja, precis och precis kanske jag inte ska säga. Omkring en timma sen, men det kändes som nyss eftersom jag somnade på en gång. Tvingade mamma att köpa ett par jeans när vi var där nere, till sig själv asså. Dom var sjukt snygga, i alla fall på henne. Själv fick jag två tunikor och en stickad cardigan, från gina. Väldigt mysig, och varm! Det var verkligen galet mycket folk man kände igen där nere idag, kul.

Julafton imorgon är jag är lika förväntansfull som ett litet barn. Eftersom jag inte ahr önskat mig någonting, och jag vet att dom har köpt nått, så blir allting mycket mer spännande. Syster ska sova i mitt rum idag också, Adrian med. Hoppas han inte väcker mig precis då jag har somnat. För då kommer jag inte kunna somna om.

Men nu ska jag gå och hjälpa min syster att slå in paket. Hihi, älskar sånt.

Cya! <3

Sundsvall

Det blir bär av till Sundsvall idag i alla fall. Detta fick jag reda på i morse eftersom min kära mor velade fram och tillbaka. har dock endast sovit 6h i natt, vlket jag inte alls är van vid, så jag är lite trött nu kan man säga.

Det kommer förmodligen inte bli så mycket mer inlägg idag, möjligtvis frammåt kvällskvisten. Eftersom jag kommer vara i Sundsvall med min underbara mamma och syskon. Fast syskona kommer gå för sig själv, förutom jag. För jag får inte gå med dom. Julklappsköp skyller dom på, hihi.

Dagens sista.

Min kära bror och syster ska tydligen till Birsta imorgon, och jag får inte hänga med. Taskigt va? Ja, lite.

Men till saken nu.
Det där med folk som kaxar upp sig på internet är väl helt otroligt. Läste på en kompis bilddagbok för en liten stund sen, och såg någon anonym som hade kommenterat massa ohövligheter som t.ex fitta, fjortis, hora, neger etc. Vad får den personen ut av det egentligen? Hur kan dom som är anonyma ens tro att någon ska ta åt sig av deras så kallade kraftfulla ord när det inte finns någon kraft bakom dom. Det är bara tomma ord utan namn, så anser jag i alla fall. Men trots detta så finns det människor som inte tänker likadant som mig, utan tar åt sig av dessa ord. Det största felet den människan kan göra är ju att ta åt sig och känna sig förolämpad.

Dom som gör detta, eller liknande borde skämmas. Jag förstår inte hur dom står ut med sig själva.

Detta får bli dagens sista inlägg eftersom mamma tjatar om att datorn ska vara avslagen tjugo över, inte för att jag förstår varför. Antagligen så vill hon umgås med mig, så jag får väll ställa upp på det.

Uteritt, apelsinpynt & pepparkaksbak

Nu är julen verkigen snart här. Va först i Kramfors och julhandlade det sista och när jag kom hem så fann jag världens bästa Marre som stod och väntade på mig. Vi skulle nämligen ut till stallet och rida. Vi red blästabacken och Ackemannen va rent ut sagt galen! Galopperade iväg med mig utan förvarning en gång och skenade iväg med mig en gång. Hästrackare! Förmodligen va det så för att det blåste, och dessutom så måste man ta lite hänsyn till hans ålder. Han är ju dock endast 4år.

När vi kom tillbaka hem så började vi stoppa torkade nejlikor i apelsiner. Det doftar så oerhört underbart, juligt. Hängde upp dom lite här och var. Efter det så kom syster med pepparkaksdeg :') Så jag och Marielle satte oss och bakade. Vi betedde oss som små barn när dom gör något roligt. Ni vet, sitter och sjunger lite halvfalskt och skrattar så att tårarna rinner. Sånna är vi, när julen närmar sig med stormsteg..

Felicias dröm.

Jag va tydligen med i Felicias dröm inatt. haha.
Direkt taget från hennes bilddagbok:

"Jag drömmer alltid så konstiga drömmar! Detta drömde jag i natt...
Jag och en massa släkt jag har på min farmors sida var bjudna på något konstig julbord med underhållning. När vi kommer dit är hela lokalen(som är enorm!) nästan helt full och vi får gå in via scenen. Där sitter hela The Challis och repar inför sitt framträdande. Får då veta att den andra tjejen som ska uppträda (det var konstigt nog klass 8A's Malin...)är lite hes så hon kan inte riktigt sjunga. Arrangörerna har trots så många människor fixat plats till oss längst fram. Vi får sitta lite ihopträngt, men ändå. Min vän Karin har plats bredvid mig, en gladöverraskning! Bandet börjar spela, men inte deras vanligamusik. Heller inte julmusik, det är dansbands musik. Och eftersom vi sitter så nära scenen pratar Mirai (som spelar i The Challis) med ossunder hela spelningen. Bl a om någon tidning som ringt upp dem och vill göra en intervju och att Karin ska vara med på någon sorts grej i den tidningen. Hon blir såklart väldigt chockad. (Jag med!) Deras spelningtar slut väldigt snabbt, efter tre låtar tog de sitt pick och pack ochlämnade scenen. In kommer då Malin med tre äldre steppdansare ochbörjar dansa typ Flamenco eftersom hon inte kan sjunga.
"

Haha, jag kan inte säga mer än att jag fick mig ett väldigt gott skratt. Haha, tack Felicia!

Världens bästa vän.


Jag måste verkligen tillägna ett inlägg till min absoluta favorit! Hon är verkligen bäst i hela världen, universum, ja helt klart bäst. Hon ställer alltid upp på mig, och peppar mig. Det va hon som fick mig att klara engelskan. Tro det eller ej, men i början av 8an så hade jag inget betyg i engelskan. Jag älskar henne, Marre! Okej, inte "älskarälskar", utan jag älskar henne som världens underbaraste vän! För er som inte forstod det.

Marielle Marina Smidt, du va vändningen i mitt liv. Jag lovar, om inte du hade funnits så hade det gått käpprätt åt helvetet med mig. Du ryckte upp mig från botten asså. Jag förstod inte själv hur jag betedde mig. Ni som kände mig i 7an märker vilken skillnad det är på mig nu. Och allt detta kan ni tacka Marre för! Okej, kanske inte allt, men det mesta. Om jag fortfarande hade umgåtts med ni vet vilka så skulle jag med all säkerhet inte vara den jag är idag. Jag insåg inte hur fördjävlig jag var mot alla som "inte var något", rent ut sagt. Men alla är ju något för någon.

Marielle, du är värlens bästa vän som någon, någonsin kommer att få. Inse det! Du är helt klart perfekt, förutom dina aggrisionsutbrott som kommer lite då och då, men dom står jag ut med. Så länge du är på min sida. jag lovar! Jag kommer alltid ställa upp för dig, och finnas där. Så länge du vill! Vilken tid på dygnet som hellst. Bara att ringa, det ska du veta.

Du och jag mot världen! <3

Godernatten

Ska man ta och sova kanske? Jag vet inte, men det här får bli dagens sista blogg inlägg i alla fall.

Ni som läst innan vet att jag opererade munnen för ett litet tag sen. och vet ni, det blöder fortfarande. Dom sa att jag skulle hålla mig i stillhet till på måndag, altså imorgon. Jag tänkte, men vadå, ofta det gör någontng om jag rider en enda dag före rekomendationer. Så jag åkte till stallet, red och fixade massor, och började blöda. Just min otur. Så klart slutade det blöda efter någon timme, och det va ju tur. Fast nu blöder det igen på grund av att jag borstade tänderna. och jag måste ju få borsta tänderna, annars känner jag mick äcklig. Får hoppas att det slutar blöda innan 23.30 för då ska jag duscha, gurgla mig med hexedent och gå och sova.

Vill ni veta en jätte rolig sak som jag kom och tänka på helt random så här. Satt i biblioteket för ett bra tag sen och läste en "frågeställning" i KP där någon kille hade skrivit; Jag fick min första utlösning för några dagar sen. Är det precis som tjejernas mens. Att man får den en gång, sen inte på ett tag igen, typ regelbundet?       Gud vad jag skrattade! Skrev han in bara för att skämta med dom eller var han seriös. I just sånna tillfällen är det svår att avgöra.

Narnia -Prins Caspian

Emil hyrde film idag och det vart Narnia -Prins Caspian och den va sjukt bra. I början förstod jag inte så mycket eftersom jag nästan hade glömt bort hur första filmen va. Men efter ett tag så föll allting på plats, som tyr va. Filmen va ungefär 2½ timme. fast det gick jätte snabbt eftersom det hände saker hela tiden.

Hittade ett youtubeklipp på Emma och Emmali också. Misstänker att det va ifrån i somras. Eller hittade och hittade. Min bror skickade det till mig.Någon hade skickat det till honom före. Jag tyckte det va jätte gulligt klipp. Eller ja, roligt i alla fall. och dom verkade ha hyffsat roligt där också. "Deras första videoblogg"
- Negerbollar, forget chokladbollar!

Julkänsla

Nu har jag nyss ätit och allting är frid och fröjd igen. Förutom att min förbaskade jul design inte vill visa sig, men min kära vän Marielle har i alla fall bekräftat att den syns för andra. Det vill säga henne. Det kanske bara är för henne som den syns? Får hoppas att det är för alla.

Jag har värsta julkänslan på länge kan jag lova. Granen har varit uppe ungefär en vecka redan, om inte längre, och julpyntet är på plats. Imorgon ska jag fixa med apelsinerna. Stoppa torkade nejlikor i dom och knyta band runt, för att sedan hänga upp dom lite här och var. Jag tycker att det tillhör julen. Kanske hinner med lite mysigt pepparkaksbak också? Jag får hoppas på det för det är sjukt underbart att bara sitta och kavla ut degen och sedan göra figurer med hjälp av formar. Så himla simpelt, med färdig deg i alla fall. Att kasta mjöl på varandra är absolut det roligaste, haha. Jag vet, jag är jätte barnslig nu så här vid jul. Men det finns det nog fler som är, men inte vågar erkänna det. Det är lugnt, ni är inte ensama.

Ikväll blir det nog filmtittande. Myser ihop mig i täcket med lite levande ljus och någon bra film som står och går.

Ni måste erkänna att julkänslan är en av dom mysigaste känslorna. Man är som ett litet barn. Det riktigt pirrar i magen av förväntan på julklapparna, även fast jag inte har önskat mig något speciallt i år, och allting man gör känns mysigt.

Design

Nu har jag gjort som dom flesta här på blogg.se har gjort. Jag har fixat ett jultema. Inte det finaste precis, slängde bara ihop någonting lite snabt sådär. Eftersom det är ju inte jul/nyår hela året precis, haha.

Tjejinnebandylag

Uppdatering.

De som hittils vill vara med är;
Malin
Marre
Mirka (visst sa du ja?)
Maria
Cellina
Sofie S
Elin

Det som kanske är med är;
Nathalie
Sandra T
Mary-Jane
Sandra E
Ida D
Jossan

Bak och stök.

Mamma och pappa for till Norman nu så här på kvällssidan medans jag stannade hemma. Undertiden domva borta så passade jag på att bara tårta, en Sverige tårta. Blå grädde och gult strössen som ett "kors", haha. Riktigt gott faktist och eftersom vi inte hade någon tårtbotten hemma så fick det bli en vanlig sockerkakas jobb. Städade också ungeför hela huset. Förutom sovrummen, dom fick förbli stökiga. Fyllde diskmaskinen, torkade bänk, spis etc, plockade undan det mesta och damsög.

Mamma fick nog lite av en chock när hon kom upp för trappan. Tårta, julmust och levande ljus stod på bordet och det va ganska väl städat överallt. Väldigt mysig kvällsfika måste jag med ge :)

Får se om jag drar till Marielle någonting imorgon. Eftersom hennes pappa fyllde år så visste hon inte om det gick. Men hoppas på det så jag slipper sitta här och ruttna, haha!

7 stycken är hittils helt självklara till tjejinnebandylaget. Om det nu blir något till i vår. Kom igen tjejer!

Tjejinnebandylag

Yes! Till våren ska jag och Marielle försöka starta ett tjejinnebandylag här i Bollstabruk. Vi behöver vara minst 8-10 tjejer, plus målvakt.  När vi har ungefär 10-12 intresseanmälningar så ska min mamma ta kontakt med fritidsstyrelsen och komunen för att vi ska få träna här i Bollstahallen och så. Det kommer bli jättebra faktiskt, tror jag i alla fall.

Någon som är intresserad? Kommentera inlägget eller skicka mail till [email protected] eller till [email protected]

Godmorgon

Godmorgon kära läsare. Som sagt har jag jullov nu och det märks verkligen på allting. Jag kliver upp efter kl 11 till exempel. Dessutom orkar jag inte sminka mig ett skvatt. Vacker utan spackel, you know. Haha,

Ska till Härnösand snart, ska hänka mamma och pappa för dom ska handla julmat. Måste ju hänga med så det inte blir nå snuskigt så här till jul, som t.ex dadlar. Ursha! Jag ryser bara jag tänker på det. Dom både ser, luktar och smakar illa.

Tjenixen

Slänger in en bild nu, eftersom jag inte har något bättre för mig. Jag har hjärntorka. Någon som har någon idé om vad jag kan fundera över, och sedan skriva mina åsikter om? För som sagt så har min hjärna gått på jullov, liksom hela jag.

Det är skönt att äntligen ha lov. Inte för att jag har mått dåligt av att gå i skolan eller något liknande, snarare tvärt om. Det har varit jätte kul med skolan i år, även fast det har varit riktigt jobbigt ibland. Speciellt kul med betygen. Jag kanske är ensam om att tycka om skolan? Jag vet inte. Det är ju inte många som har en eller två hästar att ta hand om varje dag samtidigt som man ska ha bra betyg, men jag lyckades. Ganska bra betyg i alla fall, kunde ha varit bättre faktist. Okej, jag ska inte ha så häga krav på mig själv, för då blir jag bara besviken i slutändan i alla fall. Höga mål, det har jag verkigen, men inte så att min värld skulle gå under om jag inte nådde precis det.

I engelskan jobbade jag upp mig från att inte ha något betyg till ett vg, mycket nöjd. Jag har ändå inte lagt ner så mycke tid på det. Har bara engagerat mig på lektionerna.

Okej, nu fick ni lite onödigt kuriosa, men sånt är bra ibland :)

Betyg

Terminsbetyg 2008
Malin Jansson

Bild - MVG
Engelska- VG
Geografi - VG
Hem- och Konsumentkunskap - VG
Historia - VG
Idrott - G
Kemi - VG
Matematik - VG
Musik - G
Slöjd - VG
Spanska - VG
Svenska - VG

Lite förvirrad blir man ju, när dom säger att man är värd mvg, men dom sätter vg ändå. I alla fall nu iförsta terminen i 8an. Krångligt!
Dom sa att jag va värd mvg i dom flesta ämnena, eller att jag skulle få mvg om jag fortsätter likadant :) Så det är ju ett plus i kanten i alla fall.

Godnatten!

Nu ska jag sova en stund tror jag. Sista dagen imorgon, skönt! Får betygen och så, skulle sluta runt 10 - 10.30. Längtar efter betygen! Det har inte blivit någon "åsikts" inlägg idag. Bara för att det inte har kommit upp nåra åsikter i mitt huvud idag, men imorgon kommer det säkert något långt inlägg om mina betyg. Får hoppas att dom är bra nog, annars går jag i taket.

Jag har saknat att rida idag och igår, får inte rida imorgon heller. På måndag får jag börja rida igen, lääääängtas!! 

Bara 6dagar kvar till julafton nu. Någon som vet vad man kan önska sig? :)

Bandy

Det va innebandy tunering idag i skolan, dock va jag inte med eftersom jag hade operarat mig. Får ju inte anstränga mig på 3-4 dagar, minst. Det va sjukt kul att kolla på ifa. Jag och Cissi va hejjaklack! Ingen annan förutom jag och Cissi skrek och hejjade hela tiden. I alla fall på matchen mellan 8a och 8b. Eftersom Cissi är en 8b-are och jag en 8a-are så vart det riktigt hejjarklackskrig mellan oss. Men det slutade med 1-0 till 8a. Finaly!  8a har aldrig förut vunnit mot 8b. I 6an och i 7an fick vi stor däng utav dom. Blev ungefär 1-14 eller något liknande förut. Så det va grymt skönt med en vinst. Speciellt när hockeykillarna i 8b är sånna dåliga förlorare. Och när tiden rann ut och matchen va klar så for jag upp på läktaren och hoppade och bara skrek. Helt galet! Det va precis som en elitserie match. Haha!

Jag älskar er 8a! <3

Uppdatering: Fel av mig, Felicia (& karin?) satt också och hejjade hela matchen, jag måste ha skrikit så högt att hon inte hördes, eller nått. Haha!

Jaaha, misslyckat?

Va inne på bloggen idag, från en av bibliotekes dator och märkte att min blogg såg helt fail ut. Är det så från någon annans dator också? Eller va det bara från den. På min dator är linjerna perfekta med varandra.

Operation

Opererade munnen idag. Det gick sjukt bra, kändes inte ett dugg. Haha. Gick på birsta efter och hittade en julklapp åt Marre. *blinkblink*. Väldigt snyggt faktist. Tänkte köpa till mig också, fast det vart massa andra grejer. Ett par jeans faktist, som är sjukt snygga, tycker jag i alla fall. Hann inte med så mycket innan det började rinna blod ur munnen. Så vi va tvungna att fara hem. Hittade dessutom julklapp till min kära bror & syster. Tror dom kommer gilla det dom får, men jag tänker inte avslöja någonting nu. Dom kanske går in och kollar, haha.

Just nu har jag äckligt ont i munnen, och det smakar blod. Känner stygnen också, kan det bli värre? Urcha! Fast det går ganska bra endå, så ska inte klaga faktist.

Där har ni andledningen till att jag inte har bloggat någonting idag. Brukar ju bli ungefär 3-4 inlägg/dag, men idag får ni nöja er med detta. För jag ska gå och lägga mig och vila på soffan nu.

 Hejdå! Kära läsare. Ni uppskattas!

..

Rasism är väldigt onödigt faktist. Jag personligen tycker att det är som mobbing, fast på en annan nivå. En grövre, för det mesta en mer fysisk nivå. Där man t.ex slår, sparkar, knuffar etc personen i fråga. För att den har en viss hudfärg eller religion. Väldigt omoget måste jag säga.

Det är ju inte bara vi svenskar som kan vara rasistiska, eller hur? Om man skriker neger eller liknande till en mörkhyad person, och den mörkhyade personen skriker t.ex svenne jävel till någon av oss svenskar. Båda anmäler detta, men anmälan som kom från svensken tas inte på lika stort allvar. Personligen så tycker jag att det borde vara lika allvarligt. Båda är personliga påhopp, om saker man inte kan ändra på. Likadant som när Sverige fick ta bort glassen Nogger black eftersom utlänningarna uppfattade det som rasistiskt. Vadå? Det är en glass. Det är precis som om vi som är vita skulle haka upp oss på vitlök. Precis samma sak. Fort någonting döps till ....black/svart eller black/svart.... så blir det stora diskusioner och depatter om detta. Är inte det lite fånigt? Jag tycker det i alla fall.

I skolan får man inte ens gå med en tröja med svenska flaggan på, eller spela/sjunga nationalsången förutom på nationaldagen. Är inte det att ta i för mycket? Utlänningarna får gå med tröjor med sitt lands flagga, varför får inte svenskar göra det då. Utlänningarna får sjunga/spela sin nationalsång när dom vill på året, men inte vi. Fast i och för sig så vet ingen hur deras national sång går.

Faktist så tycker jag att att det är lika omoget av dom utlänningar som tar illa vid sig när man t.ex sjunger nationalsången. Nu säger jag inte att alla utlänningar är så, men det finns ganska många.

Godnatt.

Nu är jag lika trött som björnarna är om vintern. Ska gå in och ta mig en dusch, äta lite special K red berries flingor och vara allmänt osocial. Ska ta och sova snart också, om jag vill komma upp imorgon vill säga.
Något skumt som hände idag va att jag 6.47 hade ringt min bror, det stod så på hans mobil i alla fall, fast på min syntes det inte ett spår. Krepigt!

Inte långt kvar till betygen ny -94or. Bara 4dagar kvar, härligt! Jag längtar nå grymt, och det är jag med all säkerhet inte ensam om.

bloggning..

Någonting jag inte förstår mig på är när folk, liksom jag gjorde i början, skriver massor med smileysar i varje inlägg. Visst det är bra att "visa känslor" med hjälp av dom. Men det är sjukt irriterande att läsa. Efter ungeför slutet på varjevarjevarje mening så kommer det en smileys.
Ungefär så här:

"Va i stallet idag! :) Det va väldigt roligt :D. Ska snart äta också -.- Fast jag vill egentligen inte ha någon mat :O Vet inte varför :S"

Är det bara jag som tycker att det både är jobbigt att läsa? Visst, jag skrev såi början jag också, men insåg snabbt att det inte var något smart sätt att skriva. Det är väll bättre att förklara känslor i ord istället eftersom en smileys kan faktist också misstolkas. Dock väldigt sällan, men det händer. När man skriver väldigt många smileysar blir allt så himla oseriöst på något sätt, tycker jag i alla fall. Och när man på pekar något, som är meningen till att ge tips och råd så blir dom bara sura och får näst intill ett aggression utbrott. Så jag har slutat att ge tips till folk nu. Uppskattar dom inte min hjälp, så får dom ingen hjälp heller.

Gotta

Att komma till skott med något är inte alltid det lättaste. Jag har sagt till mig själv att jag inte ska äta godis på minst ett år. Eller ja, en månad till att börja med, men det går verkligen inte. Klarar ungefär 25 dagar. Sen brister det. jag kan verkligen inte stå ut med min frestelse. Det där sötsuget finns alltid där, eller för det mesta i alla fall. Speciellt under lingonveckan, eller vad säger ni tjejer?

Men nu är det slut med godis för mig, det måste ta slut. :)


Efter jul (a)
För vad är en julafton utan aladin askarna? Det är liksom en tradition som vi har haft så länge jag kan minnas. Det är bara att fejsa sanningen, jag är en godisråtta...

Nytttiiig.

Just i detta ögonblick så sitter jag här framför datorn med mina älskade wok grönsaker, mumma! Åt inte i skolan idag. Det var skolans små pankakor med brända, sega kanter. Nästan så att man mår illa bara av att se folk som äter, och tycker om det! Men men, smaken är som baken, delad. Det ända jag har ätit idag är Special K Red Berries, massa morötter till lunch, en banan och nu wokgrönsakerna. Känner mig nyttig för en gångs skull faktist.

Förresten så hörde jag värdens sämsta så kallade skämt idag.

- Är det här din annanas?
- Nej, det är någon annans annanas.

Är det ens kul? Folk, svara mig. Alla i klassrummet skrattade förutom jag. Jag kanske har förlorat min berömda humor. Eller såär jag bara oerhört trögtänkt idag. Olika teorier, olika slutsatser. Får hoppas på det bästa..

Läslus..

Nu ska jag gå och äta mina Special K Red Berries flingor, duscha sen ta någon bra bok ur hyllan och börja läsa. Har nämligen redan läst ut boken Om jag kunde drömma. Jag vart verkligen helt förälskad i den. Men nu är den slut, så jag måste snoka upp någon ny. Är lite sugen på att börja läsa Jag minns inte varför jag älskar dig, men har hört att den inte är nå vidare. Om jag väl har börjat läst en bok, så slutar jag inte fören den är slut. Jag tänker alltid; Det kanske börjar hända saker i nästa kapitel.  Sen när jag har mindre en halva boken klart så tycker jag att det är lika bra att läsa ut den istället, så har man det gjort. Ibland är det inte så bra att vara positiv till allting.

Någon som vet någon läsvärd bok? :)


By the way, 134 läsare idag. Alla läsare uppskattas!

...

Att trycka ner folk helt i onödan är så himla fel. Eller i och för sig så är det fel att trycka ner någon överhuvetaget. Vem förtjänar egentligen ett liv som mobbad? Jag skulle inte ens önska min värsta fiende något liknande.Tänk er själva att va rädd varje dag, för att gå till skolan eller jobbet. Sjukt fel, måste jag säga. Alla har vi problem så att det räcker, mer eller mindre, men ingen, verkligen ingen behöver problem som andra ställer till med. So what om dom som mobbar mår dåligt. Dom ska väl ändå inte få trycka ner andra, och få dom att må dåligt? Hade en diskusion om det i skolan för ett tag sedan. Och det ända dom säger är; men det är ju synd om dom som blir mobbare, dom mår ju dåligt dom också.
Men det är verkligen ingen ursäkt. Så om jag mår dåligt någon dag så ska jag gå och reta någon för att den personen t.ex är tjock, lång, smal, har glasögon, tandställning eller nått liknande? Aldrig i livet, så patetiskt!

Det är ingen som har bett om att få dålig syn, snea tänder, finnig hy etc.. Jag vet många som retas för att dom t.ex har tandställning. Vadå, jag har tandställning. Och ingen retar mig för det. Är inte det lite orättvist tycker ni? Jag brukar ifrågasätta människorna som mobbar någon för tandställning varför dom inte retar mig för samma sak, men det ända dom svarar är; Varför skulle vi?  Det är så himla sjukt, allt det här!

Blondinbella.

Jag läste nyss Blondinbellas blogg. Hon hade skrivit om att hon va känd och grejer. Och att hon funderade på hur känd hon egentligen ville bli. Intressant blogg, tycker jag i alla fall. Men det finns ju dom som är sjukt avundsjuka och tycker att det är fel att hon är känd, och att det är hennes pappas förtjänst. Vilket jag inte alls tycker, visst hennes pappa kanske har bidragit med mycke. Men hallå? En sen? Måste man vara avundsjuk på någon som har ett roligt liv? Kämpa på ni med då, om ni nu vill bli kända. Låt henne leva sitt egna liv liksom.

?

Jag förstår mig inte på endel människor. Dom som har sjukt mycke smink och  typ världens skarpaste ögonbryn, puch up och lägger ut bilder som dom suttit och redigerat i typ timmar. Dom tror att dom är sjukt fina, men egentligen så är dom bara fejk.. Sånna som bara sitter och "raggar" killar på internet, men inte har en enda beundrare i verkligheten. Dom kan ju inte vara nöjda med sig själva, eller? Jag kanske har fel, men jag tål i alla fall inte sånna människor. Dom skulle var mycke finare utan allt det där, sminka sig måttligt, sluta pucha, ja vara sig själva.

Hårfärg.

Sköljde håret alldeles nyss och det vart bättre än vad jag hade tänkt. Ska nog sluta med alla slingor och grejjer och behålla det här nu. Mörkbrunt. Det ser nästan svart ut, men det gör inget. I love it! Undra hur allas reaktion blir imorgon, i skolan alltså. Hoppas dom tycker att det vart bra, fast det är inte hela världen om dom hatar det heller. Jag trivs i det  i alla fall. :)

Julpynt.

Vaknade för någon timme sen och hittade en mamma som julpyntade. Jag klev upp, klädde på mig och julpyntade det sista inför jul. Bara ynka 10 dagar kvar nu! Helt sjukt! Och jag vet inte ens vad jag önskar mig, patetiskt. Pengar möjligt vis, men det är inte så kul ändå. Att öppna paket är roligast, men jag tror inte att det blir några paket för mig i år. Eftersom jag inte har en blekaste aning om vad jag önskar mig. Kanske en skrivare till datorn? Nja, vet inte. Det värkar lite tråkigt.  Jag har en digitalkamera, en mobil, en iPod touch, en 22" dataskärm, en skaplig dator, en bra stor tv, en dvd... Ja, jag har allting jag möjligtvis skulle ha önskat mig!

Nu ska mamma alldeles strax färga mitt hår. Finaly! :)

Hancock.

Jajjemensan, jag har nyss kollatr klart på Hancock. Fick ont i huve efter ungeför halva filmen, sjukt segt! Den dög väl, men det va inte den bästa filmen jag hade sett. Kanske inte min stil på film överhuvetaget. Tycker mest om filmer som Armagedon och Titanic, sånna man får riktigt gråta till. Fast i och för sig så spelar det inte så stor roll vilken film jag kollar på. Jag hittar alltid någon sorglig sen, eller akt. Helt sjukt assåå. Men så är det. Hittade en sån i den här filmen med faktist, 2 stycken om jag ska vara noga. Första va när han satt på den där restaurangen med Ray och Mary, sen när både Mary och Hancock höll på att dö. Satt här i mitt rum och tårarna bara rann. Men jag ska inte klaga på nånting, den va trots allt bra. :)

Men nu ska jag gå och duscha, sen lägga mig i sängen och sova! Ska sussa länge imorgon. Skööönt! Pusss

Brrrr.

Har precis kommit hem från stallet nu. Har varit ute och pulsat i snön med Ackemannen. Mysigt! :')

Det är sjukt kallt ute, sitter här och är stelfrusen i både fingrar och tår. Det är därför det inte går så snabbt att skriva, har inte så stor rörelsekapacitet i fingrarna kan man säga. brrrr!

Tror att hårfärgningen blir imorgon istället för varken mamma eller pappa är pigga nog för att färga. Vill inte riskera att det blir ojämt heller, haha! Inte för att det skulle vara hela världen, men då skulle jag juh vara tvungen att färga om, och det är bara onödigt och jobbigt. Så det får bli imorgon eller på måndag beroende på när mami och papi har tid.

Nu ska jag ta en kopp varm choklad och mysa ner mig framför tvn med mamma och pappa.

Härnösand

Nu har jag precis kommit hem från Härnösand.
Hittade 2 pas glasögon som jag tyckte om och trivdes i, men som tur är så ska jag bara ha dom när jag läser, sitter vid datorn eller vid tvn. Dom kommer typ om nån vecka sådär. Jag längtar men ändå inte. Jag längtar juh efter dom för att kunna se ordentligt, men egentligen vill jag inte ha dom överhuvetaget. Men men, måste man så måste man.

I Härnösand köpte jag också en svart bh med glitter grejjer på, en foundation, puder och en mörkbrun hårfärg. Det här blir bra det här (Y).  Det blir nog att jag färgar håret idag, efter jag har varit i stallet.

Fingret är rätt så bra idag, har fortfarande ont och så sådär, men det duger. Haha!

Rubriklös.

Förlåt för min oseriösa bloggning i går kväll, men jag vart så oerhört glad! När dom spelade upp Kevins låt så hoppade jag bara upp ur soffan och skrek. Så det kan gå, haha. Mamma och pappa undrade vad det va som va fel. Fast sen berättade jag att det var för att Kevin vann. Så jag tror dom fattade.

Fick frukost på sägen av älskade mamma också. Saft, lussebulle och pepparkaka :') Det va verkligen mysigt.

Mamma och pappa är ute och skottar snö nu. Sen ska vi åka till Härnösand. Det blir kul deh. Dessutom så ska vi kolla på glasögon till mig :|    Måste ha det när jag läser och sitter vid datorn. Optikern sa att jag hade överansträngt ögonen för mycket. Fråga mig inte hur man kan överanstränga ett par ögon, men det va så han sa och jag fattar inte själv.

Nu kom mina päron in, så vi ska fara snart. Pusss

YES

KEEEEEEVIIIIIIIIIIIIIN !!!!!!!     YESYESYESYESYES !
Finaly! <3

Idol.

Kevin kommer vinna alldeles säkert.
Om han inte gör det dör jag.

Måste släcka ner datorn nu, bye <3

Idolfinal

Yes! Äntligen idolfinalen! Som jag har längtat efter den. Alice och Kevin är kvar nu.. Personligen så vet jag faktist inte vem jag tycker ska vinna. Kevin är faktist bäst, men om Alice vinner så är inte det hela världen. Hon är jätte duktig hon också! Så faktist så bryr jag mig inte så mycke, men det är klart att det skulle vara roligt om Kevin vann.
Tycker det va synd att Robin Eriksson åkte ut. jag tyckte att han skulle ha vunnit. Han va så sjuuuukt bra :o

Hur som hellst så ska jag gå och ta en lussebulle, sen sätta mig framför tvn och tjocka! Pusss

Lussebullar

Yes! Våra lussebullar är äntligen klara, och dom vart perfekta. Förutom den plåten som vart bränd. HAHA! Vi gjorde lussebullar i alla möjliga olika former och storlekar, fast mamma gjorde mest vanliga, traditionella lussekattor. Sånna där som man typ rullar från olika håll inmot mitten. Ni vet vad jag menar i alla fall! :) Jag tror det tog ca 1 timma och 45 minuter för oss att baka ut hela degen, men det är faktist sjukt kul. Det är det roligaste med att baka faktist. Man kan hitta på så många olika figurer, mönster och sånt. Men i alla fall så har vi gjort allting klart, har till och med smakat på en. Dom vart as goda, hihi. Okej jag ska inte skryta med jag äger på att baka verkligen. I alla fall när någon annan gör degen! :D

Snart ska jag ut till stallet igen och ge Acke och Linus mat, sen ta ut dom i hagen. Det snöar ute och deras regn täcken är dyng sura. Och Ackes nya regntäcke har inte kommit än. Buuuhuu!

Baka

Ja juste det jah. Jag bakar lussekattor med min kära mamma. Det är faktist riktigt riktigt kul kul att baka. Men nu ska dom jäsa i 45 minuter! Sjukt jobbigt. Är det någon mer som tycker att degen är godare före gräddning än efter? Jag kanske är ensam om den åsikten, men skit samma. Skit i att man får magont efter. Mumma med deg :)

Är det någon som har nån julkänsla än dåh? Jag har det i alla fall. En riktigt kraftig jul känsla. Bara en vecka kvar i skolan också, och 12 dagar kvar till julafton. Längtar som en tok! Fast än jag inte har sagt vad jag önskar mig. Men det beror på att jag inte vet vad jag önskar mig ännu.

På onsdag ska jag operera munnen. Scary! Jag hoppas det går bra då, får inte rida på fem dagar efter det heller. Det suger! Jag önskar att jag aldrig hade valt att sätta in tandställningen från första början. men tänk va fina tänder jag får sen. Och mamma har lovat mig att jag ska få bleka mina tänder när tandställningen åker av. Jippie, mtf! Bara typ 2 år och 10 månader kvar nuuu (((: HAHA!

hm...

Har nyss kommit hem nu, från skolan asså. Det var en helt okej dag, förutom att jag stukade mitt finger riktigt ordentligt. Först kollade vi på Lucian, Sandra Törnquist var lucia! :) 
Sen efter det så hade vi idrott. Första halvan så hade vi handboll, och det är verkligen jätte kul! Andra halvan hade vi innebandy, och det va då det hände.

Jag sprang efter bollen och Marielle var före mig. Jag kom bakom henne och skulle ta bollen och hon drämmer iväg ett slagskott som skulle träffa bollen, men träffade istället mitt finger. Sjukt ont gör det !

Nu ska jag till stallet. Bye :)

Sovit gott?

Det har i alla fall jag. Alldelesför gott tror jag eftersom jag nästan vägrade att gå ur sängen. Den var varm och mysig ju! Jag sover ju på sängen längst in, alldeles bredvid elementet som är på vridet helt. På vintern ska det vara riktigt varmt inomhus! :)

Juste! Jag måste skriva stodorden till no redovisningen idag. Levern och njurarna, kul vah (Y) not! Det är sjukt segt, men som tur är så har jag inte skrivit så mycket om varje. Skrev ungeför en tredjedel av en A4 om själva orgnet, sen skrev jag resten om sjukdomar. Så jag är rätt så näjd i alla fall. Betygen har ju redan skrivits så det är lugnt där. Det här arbetet kommer på nästa betyg, de jag får när jag slutar 8an, men jag får hppas att Patrik inte minns. haha.

Men nu ska jag fixa och trixa med stödorden litegranna. Pusss

...

Har alldeles nyss kommit hem från the stable.  Tog hem tränsen och förbygeln för att smörja det. Acke va lite galen idag, bara sprang, sprang och nästan vägrade att ta det lugnt. Det är lite jobbigt, för jag vill juh inte göra illa honom i munnen heller. Körde med pessoa bettet så jag tyckte faktist att det va lite konstigt att kan inte lyssnade. Förmodligen berodde det på vädret, det snöar och är -9 grader, plus att det blåser. Urcha!

Asså det är helt galet va moppe/skoter folk är galna här uppe. Först va det en som brummade på med skotern så att Alcazar höll på att flyga i luften. Sen va det någon som åkte moped och körde om kull. Han kom från folketshus hållet typ sen skulle han gasa i svängen, och eftersom det är kallt nu så bildas juh is eftersom snön blir så packad där bilarna åker, och han for om kull. Jag skrattade så mycke så jag höll på att fara av hästryggen. HAHA! men kör man så idiotiskt så får man faktist skylla sig själv.

Jag ville fara till Strandhallen i Nyland idag egentligen. Och kolla på nylandsskolans småbarn har lucia ute på isen. Dock så har dom elektriska ljus, vilket inte är så jätte kul. Men jag va där förra året och dom va dö gulliga. Speciellt dom minsta som åkte och va tomtar :'). Och mysigt va det också. Så det var bara synd att jag missade i år. Skulle ha kollat med bästaste Emma annars, men eftersom Acke va tvungen att bli riden idag så han inte var alldelesgalen imorron, så kunde kan inte fara till Nyland. Men men, det kommer fler år!

Nu ska jag gå och äta mat, namminammi!

Trött, men glad.

Kom nyss hem efter en rätt så lugn dag i skolan vilket va riktigt skönt.
Fick sluta en timma tidigare också, för Claudia va snäll och släppte oss en kvart tidigare och svenskan va inställd. Tack gode gud för det! Jag är inte helt säker på att jag skulle klara av att gå en heldag idag.
Jag är sjukt trött nu, och sen när mamma kommer hem så måste jag ut till stallet och rida. Men eftersom det är kallt ute så blir man pigg, som tur är. Annars hade jag nog somnat uppe på hästryggen.

Fick reda på vad jag fick på so provet som vi hade igår. Jag fick VG, var 3 poäng ifrån MVG. Så det känns väl lite surt, men eftersom jag inte pluggade särskilt mycket så vart jag nöjd i alla fall. Hade bättre än dom flesta i klassen i alla fall, vilket gör mig glad! Så länge jag är över G så står jag ut. Okej, nu lät  jag lite som värsta pluggisen. Men det är sant, jag skulle inte vilja ha bara ett g. Det är ingenting för mig eftersom jag vet att jag kan myckemycke bättre än det.


Funderar på att färga mig mörk igen, vad tror ni? (:

God morgon!

God morgon allt glatt folk!
Nu är jag äntligen klar för skolan. Fast jag hann inte äta frukost, satan!
Jag kommer bli sjukt hungrig framåt nio/halv tio, men sånt man får stå ut med. Mamma hade tydligen inte köpt hem mina special k flingor.

Min foundation och min mascara tg slut alldeles nyss, illa. Måste säga åt mamma att vi måste köpa nytt. Som tur va så räckte det till dagens sminkning iaf, fast det va med nöd och näppe.

Det är långdag idag och jag kommer vara sjukt trött när jag kommer hem, eller ja. Kommer hem från stallet i alla fall. Måste juh dra ut dit nästan på en gång när jag kommer hem, hinner bara äta någon smörgås innan fårjag hoppas.

Men nu mååååste jag dra till skolan! Eller ska kolla min bdb först, men sen blire brådis!
Jakkeermaalun @ bdb

Yes

Har skaffat en ny blogg nu, för alla som ville veta :)
Det gamla hade varit "out of date" för länge sen!

Har fixat och trixat lite nu med GIPM för att få till en bra header, vilket inte resulterade i några lyckade former, men den får duga så länge.
Ska typ sova nu, så jag orkar med långdagen imorgon. 15.50 slutar jag, jobbigt.
Betygen sattes idag också. har fått reda på två betyg än så länge i alla fall.
MVG i bilden, VG i engelska, VG i hemkunskap.
Är mycket nöjd än så länge. Får se om det blir värsta chocken när vi får våra betyg den 19, det vill säga nästa fredag.
Pirrepirr, i magen :)

RSS 2.0